Udstilling i Fyns Grafiske Værksted

I april 2022 fik jeg den dejlige besked fra Fyns Grafiske Værksted, at min ansøgning om optagelse i Fyns Grafiske Værksted var imødekommet. Det havde jeg næsten ikke turdet drømme om. Så derfor var glæden ekstra stor. 

I januar 2023 deltog jeg derfor i en udstilling i Fyns Grafiske Værksted for nye medlemmer. Det var en spændende udstilling og ikke mindst spændende var det for mig at få mulighed for at møde andre nye medlemmer til ferniseringen.   

Fyns Grafiske Værksted er et skønt sted, der emmer af atmosfære, kreativitet og håndværk. Er du vild med grafik kan jeg absolut anbefale at aflægge værkstedet et besøg, hvis du skulle komme til Odense. 

Grafik-billedkunster-vestjylland-Susanne-Flodgaard
Grafik-billedkunster-vestjylland-Susanne-Flodgaard
Grafik-billedkunster-vestjylland-Susanne-Flodgaard
Fyns Grafiske Værksted