Påskeudstilling / Forårsudstilling på Dronninglund Kunstcenter

Skærtorsdag 2024 åbnede Påske- og Forårsudstillingen med Kunstnersammenslutningen Vestjydske Kunstnere på Dronninglund Kunstcenter i Dronninglund.

Udstillingen blev på fineste vis åbnet af samfundsdebattør og tidligere folketingspolitikker Peter Duetoft (S) – med efterfølgende musikalsk underholdning ved jazzsangerinden Dorte Reinhold og pianist Hedvig Knive.

I alt 32 kunstnere fra Vestjydske Kunstnere og 11 gæsteudstillere viste værker i det smuk nyrenoverede Kunstcenter. Det var en meget meget flot og seværdig udstilling med stor spændvidde af kunstgenrer, stilarter og brug af materialer.  Udstillingen var kuratueret og disponeret af Dronninglund Kunstcenter ved kunstneriske leder Stinne Teglhus og hendes dygtige medhjælpere.  

For mig var det en særlig spændende udstilling, idet vi kunstnere i “Vestjydske Kunstnere” jo kender hinandens værker – men at se dem kurateret og disponeret i nye spændende fysiske rammer var en stor oplevelse. 

Mit bidrag til udstillingen var et udvalg af min Mosaik-serie samt 6 grafiske værker – også  inspireret fra Marokko.

I følge Stinne Teglhus deltog 450 gæster i ferniseringen og ikke mindre end  3.030 gæster så  udstillingen. Så man kan vel godt tale om, at udstillingen var et tilløbsstykke.