Åbne døre 2021

Åbne døre 2021
Åbne døre 2021

ÅBNE DØRE – 2021 
i Holstebro, Lemvig og Struer

Igen i år var det en stor fornøjelse at byde indenfor i mit værksted og atelier i forbindelse med Åbne døre i august 2021. Væggene var spækket med spændende kunst.

Man finder tre spor i min kunst, nemlig oliemalerier, grafik og det jeg kalder mixed media – det vil sige værker, som er udført på kobbertrykspapir med forskellige teknikker og materialer – alle unika værker.
Eksempler på mine papirarbejderne er mine Mosaikker, mine figurative værker inspireret af Ildefonso Falcones’ litterære fortælleunives og ikke mindst mine “Gopler”, som blev vist for første gang ved Åbne Døre 2021.  “Goplerne” er lavet med bl.a. aske, farvepigmenter og masser af vand.

Rigtig mange gæster valgte at lægge vejen og for at se værkerne i øjenhøjde. Det blev til mange gode snakke – både om kunst om meget andet interessant.

Tusinde tak til alle som kiggede forbi og bidrog til nogle fantastiske dage.  Jeg glæder mig allerede til næste år. 🧡