Soloudstilling i Kunstforeningen Skt. Lukas i Århus

Solo udstilling i Kunstforeningen Skt. Lukas, Århus
D. 25. okt. – 24. nov. 2020

Det var så dejligt, at det kunne lade sig gøre… nemlig at åbne udstillingen og endda at kunne afholde fernisering på min soloudstilling i Kunstforeningen Skt Lukas. 💜

Udstillingen havde været undervejs i 1 år. og ingen – som i ingen, havde forestillet sig at der skulle være ne pandemi d. 25. okt. 2020. Heldigvis var restriktionerne blevet lempet på forskellige områder der iblandt for kulturlivet, så ferniseringen kunne afvikles – selvfølgelig med diverse forholdsregler. Regler som vi nok aldrig kommer til at glemme.

Det var en dejlig oplevelse. Mange havde fundet vej til meninghedens fine lokker ved den smukke Skt. Lukas kirke. Udstillngen bød på et bredt udsnit af mine værker – blandt andet mine oliemalerier, papriarbejder og grafiske værker. Der blev kigget og studeret både tæt på og på afstand. D blev spurt ind til værker, snakket og diskuteret kunst og meget andet. Dejligt. Tak for opbakningen til alle der kom.

Jeg kan forøvrigt varmt anbefale et besøg i kirken – den er gudesmuk og meget enkel. jeg har haft den store fornøjelse at være med til flere personlige højtideligheder i kirken. Så smukt at sidde dér i rummet.

Grafik-billedkunster-vestjylland-Susanne-Flodgaard
Grafik: Monotypi
Grafik-billedkunster-vestjylland-Susanne-Flodgaard
Grafik: Monotypi
Grafik-billedkunster-vestjylland-Susanne-Flodgaard
Grafik: Monotypi

Stemningsbilleder fra fernisering.