Udstilling på Bovbjerg Fyr februar & marts 2022

Udstilling på Bovbjerg Fyr februar og marts 2022

Det kulturelle fyrtårn Bovbjerg Fyr ligger på kanten af Jylland – den vestlige kant. Her findes den mest enestående udsigt ud over havet med skrænter så lodrette, at de nærmest synes lodrette. Det er så smukt og klart et besøg værd.

Igen blev jeg blevet inviteret til at udstille her på stedet. Denne gang i de smukke nyrenoverede lokaler. Jeg er taknemmelig for, at der bliver kigget til min side.

Tilfældigvis faldt datoen for ophængningen af udstillingen sammen med, at stormen “Malik” gik i land. Det var både fascinerede og skræmmende at være midt i naturen kræfter. Faktisk blev vi kunstnere opfordret til at gøre ophængningen færdig hurtigst muligt, så vi var sikre på at kunne komme hjem.

Hjem kom jeg…. og udstillingen blev så fin tiltrods for tidspresset. Min del af udstillingen bød på oliemalerier, mixed media, kunsttryk og ikke mindst grafik.